Fotbal
Klatovsko, Sušicko, Horažďovicko


Úvodní stránka
Pozvánky na fotbalová utkání
Výsledky
Přečtěte si - zpravodajství
Statistiky soutěží
Fotogalerie
Video
Sponzoři - ti co podporují tuto stránku
Sport v regionu


Od 1.5.2001
1.A třída-komentáře 5.kolo : 4.-5.9.

Upozornění : Vzhledem k tomu, že ústní předávání informací k průběhu jednotlivých utkání se často zakládá na neobjektivnosti při hlášení výsledků bylo přikročeno ze strany autora webových stránek k těmto opatřením : 1. Komentáře k utkáním jsou zveřejňovány ve znění jak přichází e-mailovou poštou od klubů a jejich autorů. 2. Pokud nebudou příspěvky zaslány e-mailovou poštou s podpisem autora, nebudou tyto dále publikovány. 3. Úvodní komentáře k tkáním nad články zpracovává autor webových stránek M.Sedlmaier.Obdobně tak i statistiky(střelce branek, programy dalších kol apod. 4. Zveřejňovány budou pouze články a příspěvky které jsou korektní, neuráží soupeře, nebo se nezaměřují na kritiku rozhodčích. Pokud jsou výhrady k výkonům rozhodčích, pak je možno toto řešit cestou stížnosti ke komisi rozhodčích příslušného svazu který soutěže řídí.
=================================================================== 1. TŘÍDA ===================================================================

KDO ČEKAL DEBAKL, TEN SE NEDOČKAL Velmi náročný zápas měli lubští fotbalisté v Manětíně. Z domácích šel po předcházejících dvouciferných výsledcích doslova strach. Na štěstí hosté si znovu dokázali, že s každým soupeřem se dá hrát a nechybělo mnoho, aby na hřišti jednoho z největších favoritů na postup bodovali. Manětín - Luby 3 : 2 ( 1 : 1 ) Pavel Bečka Utkání se silným soupeřem začali hosté se zajištěnou obranou a polovinu poločasu byli domácím rovnocenným soupeřem . Voráček Josef dvakrát sám ohrozil domácí branku po brejcích. Domácí hrozili především Slunéčkem, který ve 37. min. otevřel skóre . Ve 40.min. však hosté překvapili domácí rychle rozehraným autem a Tomáš Voráček vyrovnal . Druhý poločas začali domácí tlakem, které zastavilo vyloučení Slunéčka za dupnutí protihráče v přerušené hře. Hosté vycítili šanci a v 70.min. proměnil Tomáš Čížek pokutový kop, který rozhodčí Turková odpískala po faulu na pronikajícího Pavla Smolíka. Hosté se však výsledku zalekli a hned za 3 min. neuhlídali po dlouhém autu Neumanna, a ten vyrovnal . Hosté se snažili využít oslabení domácích, a ti zase byli spokojeni s remízou . V 84. min. však střídající V. Smolík zbytečně fauloval před hranicí pokutového území a zkušený Neumann poslal míč přes zeď k tyči a rozhodl utkání, kterému by spíše slušela remíza. Slovo trenéra Pavla Bečky: K utkání jsme odjížděli bez zraněného Javorského a dovolenkáře Bouberleho. Šanci tak dostali kluci ze širšího kádru. Se silným soupeřem jsme hráli vyrovnanou partii a je jen škoda několika slibných šancí, které jsme nedokázali využít. Zápas jsme si nakonec prohráli sami. Po hrubé chybě jsme nechali domácí vyrovnat a po dalším zákroku dal Neumann z 25 metrů rozhodující gól . Prokázala se nezkušenost našich mladých hráčů, a to že v rozhodujících chvílích zkušení hráči nepodrží. Utkání, které 17 min. před závěrem vedete, se nesmí pustit a my odjížděli z Manětína zklamáni a bez bodů. Branky : T.Voráček, T.Čížek. Sestava Startu Luby :Kalaš, Turner, Čížek, Pikhart, Juřina, Voráček J. ( 60' Krýsl ), Krotký, Voráček T. ( 86' Hodl ), Smolik P., Ceplecha ( 80' Smolík V. ), Vejskal T.
KLATOVSKÁ REZERVA DOMA VYHRÁLA. Klatovy B - Přeštice B 3 : 2 (3 : 0) V souboji dvou sousdních bývalých divizních rivalů tentokráte v provedení B týmů viděly Klatovy. Podle očekávání domácí nováček si dokázal poradit , ale samotný úspěch se nerodil tak snadno. Zedek Karel V I.A třídě se hrálo další kolo ve kterém svedli Klatovy boj s Přeštickou rezervou. Klatovští měli velmi dobrý nástup do utkání a již ve druhé minutě se do vápna dostal Břečka, vystřelil a vyraženou střelu do sítě doklepnul Janek. V 8.min kopali domácí roh, hlavičkoval Javůrek a do branky tečoval Kotáb J. Domácí si vytvořili velký tlak a jednu z velkých příležitostí neproměnil Břečka, když jeho lob přes brankáře skončil na břevně. Ve 40.min přišla velmi pěkná akce, když se do otevřené obrany rozběhl Janek, přihrál na Břečku, ten posunul na Kotába , který zvýšil na 3:0. Hosté zahrozili ke konci poločasu, ale Herman Hajšmana vychytal. Do druhého poločasu nastoupili domácí s cílem zvýšit skóre a neinkasovat, což se jim vůbec nedařilo. Hned ve 48.min se po rohovém kopu k míči dostal Hajšman a prudkou střelou snížil na 3:1. Hosté dostali chuť a svojí bojovností a nepřesnou hrou domácích snížili v 55.min, když míč do vlastní branky nešťastně nasměroval Francán.. Od 65.minuty hráli hosté o jednoho méně, když jim byl podruhé žluté vyloučen Vizing, ale i přesto bojovali a dostávali se do slibných příležitostí. Tu největší nevyužili v 72.min , když centrovaný míč se snažil odkopnou Ježek a na malém vápně ho sebral Herman, což rozhodčí posoudil jako malou domů. Další šance domácích vyzněly na prázdno a tak se výsledek již neměnil. Branky :2. Břečka, 8, a Kotáb Jan - 48. Hajšman, 55. vlastní (Francán) Rozhodčí:. Plzák. Diváků : 100. ŽK 4:4, ČK 0:1 ( 65. Vizingr (Přeštice) Sestava Klatov: Herman-Francán(87.min Francán),Kováč,Holiš,Kotáb Z,-Ježek,Lukeš,Janek,Javůrek-Břečka,Kotáb J(90.min Toman P)
Tabulka 1- A třída po 5 .kole ===================================================================
Výsledky-tabulka -zde Komentáře v průběhu neděle ,nejpozději v pondělí ráno
===================================================================





Reklama - tyto stránky sponzorují :

Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.
Oslovte zákazníky na perspektivním médiu současnosti.

Zpět - návrat na předchozí stránku